sunnuntai 1. marraskuuta 2015

LUKIJAN TOIVE: Uusivuosi Lissabonissa

Saimme jälleen lukijatoiveen: "Moi! Teidän sivu on sikahyvä! Osaatteko neuvoa, mistä kannattaisi etsiä halpoja lentoja uudeksivuodeksi Lissaboniin?"

Pähkinä oli paha, sillä sesonkiaikoina lennot ovat normaalia kalliimpia ja hotellitkin nostavat kateprosenttejaan.


Lentoja kannattaa etsiä Skyscannerin hintakalenterilla ja lisäksi esim. Momondon kautta. Meidän etsintämme tuotti kohtuullisen laihat tulokset: meno-paluulennot n. 330€. Kokeilimme piruuttamme myös, löytyisikö halpalentoja muualta kuin Helsingistä (esim. Easyjet Lontoo-Lissabon), mutta uudenvuoden tiketit ovat kalliita kautta linjan muillakin väleillä.

Halvalla ei siis pelkkiä lentoja enää saa, mutta varaamalla lento+hotellipaketin pääsee kohtuullisiin, joskaan ei huippuhalpohin hintoihin. Alla esimerkkipaketti ebookersilta:

Lennot + hotelli kahdelle


30.12. - 2.1. 445€/hlö (yht. 890€)

Kaikki hotellivaihtoehdot vastaaville päiville löydät tästä.


Toisaalta... toisaalla...

Tällä kertaa lukijan toiveeseen ei löytynyt erityisen halpoja lentoja, mutta toisaalta: jos kerran uutenavuotena on vapaata, niin kyllähän reissuun kannattaa lähteä. Ja onneksi vaihtoehtojakin löytyy, tässä niistä muutama:

Kööpenhamina 29.12. - 1.1. 116€

Varsova 28.12. - 1.1. 146€

Berliini 29.12. - 1.1. 171€

Praha 28.12. - 1.1. 176€

Pariisi 28.12. - 1.1.  211€

Minne sinä haluaisit matkustaa?

Tämä oli lukijamme esittämä toive, ja etsimme mielellämme halpoja lentoja ja matkapaketteja myös sinulle.

Jos siis olet aikeissa lähteä vaikkapa raketilla kuuhun tai muuten vain haaveilet jostakin tietystä kohteesta, ota yhteyttä Facebookissa tai Twitterissä - teemme parhaamme löytääksemme myös sinulle sopivan reissun mukiinmenevällä hinnalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti