lauantai 2. tammikuuta 2016

LAUANTAI-BOOGIE: Lennot Turusta Liverpooliin alk. 65€

Halpalentoyhtiö Wizzairin meno-paluulennot Turusta Liverpooliin pystyy nyt varaamaan halvimmillaan jopa 65 eurolla! Molempiin suuntiin lennettäessä on välilasku Gdanskissa.

HUOM! Tämä tarjous soveltuu vain pienten käsimatkatavaroiden kanssa matkustaville, eli todellisille sniidu-Sepoille ja säästö-Sirkoille!

Alla on muutamia esimerkkilentoja. Kun klikkaat päiväkohtaisia linkkejä, odota rauhassa, että hakutulokset valmistuvat ennen kuin painat "Siirry sivulle" -painiketta, niin saat halvimmat hinnat hakutuloksissa ylimmäksi.

Esimerkkilentoja


27.3. - 1.4. 74€

30.3. - 6.4. 85€

3.4. - 6.4. 80€

4.4. - 11.4. 84€

6.4. - 11.4. 80€

6.4. - 13.4. 65€

Esimerkkilentojen hinnat on tarkistettu 2.1.2016 klo 12.15. Hinnat muuttuvat saatavuuden mukaan.


Huomioitavaa


Wizzairin lennoille saa viedä maksutta vain yhden pienen käsimatkatavaran (42x32x25cm). Ns. normaalikokoinen, "hattuhyllylle" menevä käsimatkatavara sekä ruumaan menevät laukut maksavat erikseen.

Wizzair on muutenkin tyypillinen halpalentoyhtiö, eli homma toimii ja hinnat ovat parhaimmillaan superhalvat, mutta kääntöpuolena varausvaiheessa kannattaa olla tarkkana, ettet joudu maksamaan kentällä ekstraa (esim. check-in on kentällä maksullinen, netissä ilmainen). Luethan siis huolella ehdot ennen varausta, niin vältyt ylimääräisiltä kustannuksilta.

Esimerkkilennoissamme on lentojen välillä runsaasti vaihtoaikaa Gdanskissa, joten myöhästyminen jatkolennolta on hyvin epätodennäköistä. Silti on hyvä tiedostaa, että Wizzair ei ole korvausvelvollinen, jos myöhästyt jatkolennolta jompaankumpaan suuntaan, sillä teknisesti matkustat kahdella erillisellä meno-paluulipulla: 1) Turku-Gdansk ja 2) Gdansk-Liverpool.

Dec 72 Hour Sale Image Banner 468 x 60

Haluatko lisää tällaisia tarjouksia?

Tykkää meistä Facebookissa tai seuraa Twitterissä, niin kuulet parhaista tarjouksista aina ensimmäisten joukossa!

- Katri & Jari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti