sunnuntai 25. lokakuuta 2015

LUKIJAN TOIVE: "Löytyisikö reissu neljälle Fuengirolaan huhtikuussa?"

Saimme lukijatoiveen: "Löytyisikö halvalla lento+majoitus 2 aikuiselle ja 14- ja 10-v lapsille noin viikoksi Fuengirolaan huhtikuussa?"

Laitoimme Fuengirola-lasit päähän ja aloimme etsiä. Tässä muutamia esimerkkipaketteja, jotka sopivat lukijamme kriteereihin. Hintoihin sisältyvät meno-paluulennot Helsingistä Malagaan sekä majoitus neljälle hengelle Fuengirolassa:


Vaihtoehto 1:


Lauantai 2.4. - perjantai 8.4. (Apollo) alk. 370€ / hlö (yhteensä 1479€)

tai

Lauantai 2.4. - perjantai 8.4. (ebookers) alk. 349€ / hlö (yhteensä 1396€)


Vaihtoehto 2:


Keskiviikko 6.4. - keskiviikko 13.4. (Apollo) alk. 383€ / hlö (yhteensä 1531€)

tai

Keskiviikko 6.4. - keskiviikko 13.4. (ebookers) alk. 362€ / hlö (yhteensä 1448€)


Vaihtoehto 3:


Keskiviikko 13.4. - tiistai 19.4. (Apollo) alk. 365€ / hlö (yhteensä 1457€)

tai

Keskiviikko 13.4. - tiistai 19.4. (ebookers) alk. 347€ / hlö (yhteensä 1390€)


Huomioitavaa

Esimerkkipaketeissamme matkaan lähtee kaksi aikuista ja kaksi lasta (10- ja 14-v.) ja he yöpyvät kahdessa eri huoneessa. Esimerkeissä Apollomatkojen hintoihin sisältyy kirjattava matkatavara; ebookersin varauksissa suosittelemme tarkistamaan asian asiakaspalvelusta ennen varaamista.

Ennen lentojen ja majoituksen varaamista suosittelemme käymään varaustiedot ja -ehdot tarkasti läpi. Esimerkkipakettimme hinnat on tarkistettu 25.10.2015. Hinnat muuttuvat saatavuuden ja matkapäivien mukaan. Lopullinen hinta riippuu valitsemistasi lennoista, hotellista ja mahdollisista muista lisäpalveluista kuten vakuutuksesta.

Muita vaihtoehtoja

Tarkistimme myös "omatoimivaraajan" hintatason vastaaville päiville. Jos varaat lennot ja hotellit erikseen, hintaa neljälle kertyy yhteensä alk. n. 1350€. Erikseen varaamisessa on toki hieman enemmän vaivaa, mutta etenkin majoituksen suhteen valikoima laajenee, ja esim. Hotels.comista varatessa keräät samalla myös palkintoöitä.

Voit etsiä vaihtoehtoisia lentoja neljälle hengelle tästä. Hotellit saat listattua halvimmasta kalleimpaan klikkaamalla tästä.

Toivotaan, toivotaan...

Tämä oli kautta aikain toinen lukijamme esittämä toive, mutta etsimme mielellämme halpoja lentoja ja matkapaketteja myös muille.

Jos siis olet aikeissa lähteä vaikkapa raketilla kuuhun tai muuten vain haaveilet jostakin tietystä kohteesta, ota yhteyttä Facebookissa tai Twitterissä - teemme parhaamme löytääksemme myös sinulle sopivan reissun mukiinmenevällä hinnalla!

Mukavaa sunnuntaita!
- Jari & Katri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti