maanantai 26. lokakuuta 2015

LUKIJAN TOIVE: Pääsiäinen perheen kesken Toscanassa alk. 281€/hlö

Taannoinen "Viikko Toscanassa neljälle" -tarjouksemme kirvoitti lukijatoiveen: "Moikka! Toi talo Toscanassa kuulosti tosi hyvälle. Ei sattuis käymään munkki ja löytymään tohon pääsiäisen aikaan mukavaa tarjousta (2 aikuista ja 2 lasta)?"

Sattuuhan se munkki joskus jo ennen vappua!

Pääsiäisreissu nelihenkiselle perheelle Toscanaan on varattavissa omatoimisesti alk. 281€/henkilö. Tässä kokoamamme esimerkkipaketti:


Pääsiäisreissu Toscanaan

Hinta yhteensä 1124€ eli 281€/henkilö.

Katso lomatalon kaikki kuvat tästä.


*Huom! Lentojen esimerkkihinta 762€ on lentoajoiltaan paras vaihtoehto ko. päiville. Halvempiakin lentoja linkin takaa löytyy, mutta niissä lentoajat ovat yli 20 tuntia.

 

Huomioitavaa

Airbalticin lentohintoihin sisältyy käsimatkatavara, mutta ei kirjattava matkatavara. Ruumaan menevät suuret matkalaukut maksavat n. 30€/suunta/laukku.

Lomatalo Castiglione della Pescaiassa on maksettava takuusumma 150€ saapumisen yhteydessä. Takuusumman saa takaisin uloskirjauduttaessa. Jos et ole ennen varannut asuntoa Interhomen kautta, voit tutustua useimmin kysyttyihin kysymyksiin tästä.

Ennen lentojen, majoituksen ja auton varaamista suosittelemme käymään varaustiedot ja -ehdot tarkasti läpi.

Esimerkkipakettimme hinnat on tarkistettu 26.10.2015. Hinnat muuttuvat saatavuuden ja matkapäivien mukaan. Lopullinen hinta riippuu valitsemistasi lennoista, huoneistosta ja vuokra-autosta.

Toivotaan, toivotaan...

Tämä esimerkkipaketti on koottu lukijamme esittämän toiveen pohjalta, ja etsimme mielellämme halpoja lentoja ja matkapaketteja myös muille.

Jos sinäkin haluat päästä Italiaan syömään pizzaa tai muuten vain haaveilet jostakin tietystä kohteesta, ota yhteyttä Facebookissa tai Twitterissä - teemme parhaamme löytääksemme myös sinulle sopivan reissun mukiinmenevällä hinnalla!

Mukavaa sunnuntaita!
- Jari & Katri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti