perjantai 11. joulukuuta 2015

PERJANTAI-BOOGIE: Meno-paluulennot Varsovaan 32€

Nyt on perjantai-boogie päällä ja härkäiset halpalennot tarjolla!

Meno-paluulennot Turusta Gdanskin kautta Varsovaan pystyy varaamaan 32 eurolla Momondon kautta. Kyllä: 32 eurolla!


Heti alkuun kuitenkin pieni huomautus: tämä tarjous soveltuu vain käsimatkatavaroiden kanssa reissaaville.

Alla on löytämämme esimerkkilennot. Vastaavan hintaluokan lentoja on myös muille päiville.

Esimerkki menolennoista:


Esimerkki paluulennoista:


Koko hoito yhteensä 32€.

Turku-Gdansk -väliä lentää Wizzair ja Gdansk-Varsova -väliä Ryanair. 

Ylläolevista linkeistä voit tarkistaa lentoajat ja saatavuuden sekä varata lennot yksitellen. Helpompaa on kuitenkin varata TKU-GDN -välille meno-paluulennot tästä ja GDN-WMI -välille tästä. Laitoimme ylle linkit pelkistä yksisuuntaisista lennoista lähinnä siksi, jos haluat etsiä vaihtoehtoisia meno- tai paluulentoja (esim. meno Turusta, mutta paluu suoraan Varsovasta Helsinkiin tms.)

Esimerkkilentojen hinnat on tarkistettu 11.12.2015 klo 11.00. Hinnat muuttuvat saatavuuden mukaan. Voit etsiä vaihtoehtoisia lentopäiviä helposti esim. Momondon kautta.


Huomioitavaa

Wizzairin lennoille saa viedä maksutta yhden käsimatkatavaran (42x32x25cm), kun taas Ryanair sallii hieman isomman laukun (55x40x20cm). Toisin sanoen jos haluat matkustaa 32 eurolla Varsovaan asti, niin mitoita käsimatkatavarasi pienemmän eli Wizzairin mukaan.

Muista myös tehdä check-innit etukäteen netissä lentoyhtiöiden ohjeiden mukaan ja printata boarding passit etukäteen, niin vältyt ylimääräisiltä kuluilta.

Vaikka esimerkkilennoissamme onkin lentojen välillä runsaasti vaihtoaikaa (Gdanskissa yön yli), niin huomioithan, että jos myöhästyt jatkolennolta jommankumman yhtiön myöhästymisen vuoksi, Wizzair ja Ryanair eivät ole vastuussa toistensa lennoista.

Mikä ihmeen Perjantai-boogie?

Tämä oli kautta aikain ensimmäinen Boogie-postaus, jossa tarkoituksena on tarjota inspiroivia esimerkkejä siitä, kuinka voit löytää huippuhalvat lennot.

Boogie-idean takana on samanaikaisesti sekä hyvä viikonloppufiilis että toisaalta turhautuminen: yritimme nimittäin tällä viikolla kuumeisesti löytää itsellemme halpoja pääsiäislentoja Varsovaan - toistaiseksi tuloksetta. Etsinnän tuoksinassa ja eri reittivaihtoehtoja etsiessä vastaan tuli kuitenkin kutkuttavan halpoja yksisuuntaisia lentoja, ja ajattelimme, että niistä voisi olla hyötyä muillekin, joten päätimme koota tämän pienen esimerkin.

Mukavaa viikonloppua - muistelkaa Lennonia!
-Katri & Jari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti