torstai 17. joulukuuta 2015

PERJANTAI-BOOGIE: Meno-paluulennot Pariisiin alk. 39€

Taas on perjantai-boogie päällä ja inspiroivat halpalennot tarjolla!

Wizzairin meno-paluulennot Turusta Gdanskin kautta Pariisiin pystyy varaamaan 39 eurolla Skyscannerin kautta. Kyllä: 39 eurolla!


Jutun juju on, että varaat lentosi kahtena erillisenä meno-paluulippuna: 1) meno-paluu Turku-Gdansk ja 2) meno-paluu Gdansk-Pariisi. Alla on löytämämme esimerkkilennot.

HUOM! Tämä tarjous soveltuu vain pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa reissaaville, eli todellisille sniidu-Sepoille ja säästö-Sirkoille!

Vaihtoehto 1:


Turku - Gdansk 16.1. -21.1. 19€
+
Gdansk - Pariisi 17.1. - 20.1. 20€

Yhteensä 39€Vaihtoehto 2:


Turku - Gdansk 30.1. -4.2. 25€
+
Gdansk - Pariisi 31.1. - 3.2. 20€

Yhteensä 45€


Esimerkkilentojen hinnat on tarkistettu 18.12.2015 klo 8.00. Hinnat muuttuvat saatavuuden mukaan.
Jos esimerkkilennot eivät sovi kalenteriisi, voit etsiä vaihtoehtoisia lentopäiviä helposti Skyscannerin hintakalentereilla: hintakalenteri Turku-Gdansk sekä hintakalenteri Gdansk-Pariisi.


Huomioitavaa

Wizzair lentää Beauvais-Tillén lentokentälle, josta on 85km Pariisiin. Wizzairin lennoille saa viedä maksutta vain yhden pienen käsimatkatavaran (42x32x25cm). Ns. normaalikokoinen, "hattuhyllylle" menevä käsimatkatavara sekä ruumaan menevät laukut maksavat erikseen.

Wizzair on muutenkin tyypillinen halpalentoyhtiö, eli homma toimii ja hinnat ovat parhaimmillaan superhalvat, mutta kääntöpuolena varausvaiheessa kannattaa olla tarkkana, ettet joudu maksamaan kentällä ekstraa (esim. check-in on kentällä maksullinen, netissä ilmainen). Luethan siis huolella ehdot ennen varausta, niin vältyt ylimääräisiltä kustannuksilta.

Esimerkkilennoissamme on lentojen välillä runsaasti vaihtoaikaa (Gdanskissa yön yli), joten myöhästyminen jatkolennolta on hyvin epätodennäköistä. Silti on hyvä tiedostaa, että kun matkustat kahdella erillisellä meno-paluulipulla, niin Wizzair ei ole korvausvelvollinen, jos myöhästyt jatkolennolta jompaankumpaan suuntaan.

Dec 72 Hour Sale Image Banner 468 x 60

Mikä ihmeen Perjantai-boogie?

Tämä oli kautta aikain toinen Boogie-postaus, jossa tarkoituksena ei ole esitellä "koko kansan" lentotarjouksia vaan ennemminkin tarjota pientä inspiraatiota niille, jotka ovat valmiit tinkimään matkustusmukavuudesta, jos vastineeksi saa superhalvat lennot.

Haluaisimme mieluusti kuulla myös palautetta. Onko tällaisissa, sanoisimmeko luovissa reittivaihtoehdoissa mielestäsi mitään järkeä? Lähtisitkö itse Pariisiin pelkillä käsimatkatavaroilla?

Ota yhteyttä Facebookissa, Twitterissä tai kommentoi suoraan tähän postaukseen.

-Katri & Jari

8 kommenttia:

 1. Kommentoidaan vielä tännekin puolelle! :) Eli ehdottomasti, jatkakaa näitä. Käsimatkatavaroilla me tehdään pidemmätkin reissut normaalisti. Oma aika ei aina riitä sen halvimman reissun etsimiseen, joten nämä vinkit ovat mulle kuin kultakaivos, siitä iso kiitos teille. Tässä tarjouksessa parasta on vielä se, että Turku on meille lähin lentokenttä. Helsinkiin ajaminen normaalisti tuplaa tai jopa triplaa paitsi matkustusajan, myös kustannukset pysäköinti- ja bensakulujen vuoksi. Nostan pipoani teille, jatkakaa siis samaan malliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rockenroll ja boogie shake! Ja kiitos kehuista - tälläkin puolella =)

   Meillä on Helsinki-Vantaan osalta sama probleema täällä Tampereella, kun Helsinkiin meneminen lohkaisee suhteettoman ison siivun matkabudjetista. Onneksi tosin Onnibusin kyydissä pääsee tätä nykyä ihan puoli-ilmaiseksi Tampereelta Helsinkiin, mutta aina niiden vuorot ei kulje sopivasti lentoihin nähden.

   Poista
  2. Tuo on kyllä totta, Onnibus pelasti tämänkin budjettimatkalaisen Helsinki-reissut aloittamalla liikennöinnin Rauman ja Helsingin välillä lokakuussa. Eka reissu on jo menty, ja ihan positiiviset fiilikset jäi kyseisestä bussifirmasta! Thumbs up siis sillekin! :)

   Poista
  3. Kyllä! Me ollaan kans vasta kerran kuljettu Onnibussilla, mutta ei jää viimeiseksi. Hommahan toimi kuin... junan vessa. Hyvä palvelu, upeet bussit ja rento meininki.

   Samalla kertaa tuli myös testattua kehärata. Se oli kesällä just avattu, joten jäätiin bussista Keimolassa ja paineltiin siitä junalla kentälle. Meno-paluut Tampereelta Helsinkiin bussi- ja kehäradan lippuineen tais olla yht. 15e/nuppi.

   Poista
  4. Hei, nämä on hitsin hauskoja ja muutenkin kiittelen runsaasti vinkeistänne. On vain ajan kysymys milloin pystyn niihin tarttumaan. Ollaan kuljettu monta perhematkaakin pelkillä käsimatkatavaroilla, kuten Pariisi, Gdansk, Riika ja kohta mennään Lontoo. Mielikuvamatkailuun juttunne ainakin inspiroivat, jos ei aina pääse muuten lähtemään. Sekin on kivaa.. Kiitos teille!!,

   Poista
  5. Kiitos!

   Ja aivan ylivoimaista kuulla, että meidän tarjoukset inspiroi. Mukavaa joulun aikaa!

   Poista
 2. Me ollaan toistaiseksi kuljettu reteesti kahdella matkalaukulla mutta hei, kerta se on ensimmäinenkin! Varsinkin kun vain muutaman päivän reissusta kyse.

  Olen aika hiljattain löytänyt bloginne, mutta seurailen nyt lähes päivittäin onko tänne ilmestynyt jotain uutta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset, pidemmälle reissulle mekin tuupataan isot laukut ruumaan. Halpalennoissa sen sijaan joutuu aina vähän kalkuloimaan, millaisella kattauksella pärjäisi. Jos ruumasta täytyy maksaa, niin joskus hyvä vaihtoehto on ottaa kahden hengen reissulle käsimatkatavarat molemmille, mutta maksaa ruumasta vain kertaalleen.

   Wizzairista tosin on korostettava, että niiden ilmainen käsimatkatavara tosiaan on pieni, eli käytännössä snadi selkäreppu eikä ns. normaalikokoinen perässävedettävä pikkulaukku.

   Me ollaan ylihuomenna lähdössä joulua karkuun Roomaan Norwegianin siivillä, ja tuo reissu tehdään taas pelkillä käsimatkatavaroilla.

   Hienoa kuulla, että stalkkaat meidän blogia säännöllisesti. Siihen liittyen: me ollaan siirtämässä tää blogi uuteen osoitteeseen piakkoin, ja sen jälkeen lentotarjouksia on helpompi seurata, tulee mm. mahdollisuus tilata tarjoukset suoraan sähköpostiin. Pysyhän siis kuulolla =)

   Hyvää joulua ja ratkiriemukasta uutta vuotta!

   Poista